10 Mart 2015 Salı

Blog Sayfanızdan Ek Gelir Saglayın

Merhaba Sevgili Blogger;

            Blog sayfasından para kazanmak adı altında yüzlerce makale okuduğunu hatta bizzat bunları uyguladığını biliyorum. Muhtemelen çok azınız kendi blog sayfasından gelir elde etti ya da ediyor. Ama çoğunluk herhangi bir kazanç sağlayamadı.

Blog sayfalarınızdan kazanç sağlamak sadece reklamlarla olmuyor. Reklam yoluyla bu işten ciddi para kazanan bloglar var fakat o blogların da binlerce takipçisi var. Dolayısıyla reklam sektöründen kazanç elde edebiliyorlar.

Ama ben size çok yeni bir kazanç kapısını tavsiye edeceğim. Hemen anlatayım;

             Arkadaşlar Umys yani Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemi diye bir yardımlaşma platformu var. Bu platforma üye olan kişiler, başka kişileri üye yaparak kazanç sağlıyorlar. Yani bir nevi bayanların kendi aralarında sık sık düzenledikleri "Gün" etkinlikleri gibi. Sisteme üye olabilmek için mecburen daha önce üye olmuş olan bir üyenin davet linkine tıklamanız ve üye olmanız gerekiyor, herhangi bir davet linki olmadan üyelik kabul edilmiyor. Davet linkinizi makalenin altında bulabilirsiniz.

Peki Üye Olduktan Sonra Ne Oluyor?

         
 Sisteme ücretsiz bir şekilde üye olduktan sonra, kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapıyorsunuz. Üyeliğiniz şuanda Pasif durumda. Üyeliğinizi aktifleştirmek için ise 55 liralık üyelik ücretini sitenin hesap numarasına göndermek gerekiyor. 6 aylık üyelik ücretini yatırdıktan sonra ise üyeliğiniz Pasif durumdan Aktif duruma geçiriliyor ve yönetim panelinize size özel yeni menüler açılıyor. Bu menülerden birisi de size ait olan Davet Linkinizin olduğu menü. İşte asıl kazanç burda başlıyor. Size ait olan davet linkinize tıklayıp üye olan her bir kişi için sistem size 10 lira komisyon veriyor. Sizin üyelerinizin yaptığı üyelerden yine kazanç sağlıyorsunuz..

6 ay boyunca başka herhangi bir ücret yatırmak yok, sadece 55 lira.

Örneğin 5 kişi sizin davet linkinize tıkladı ve üye oldu diyelim 5*10 lira = 50 lira kazandınız bile. İstediğiniz sayıda üye yapabiliyorsunuz limit yok, istediğiniz kadar kişi sizin davet linkinize tıklayıp üye olabilir, her biri için anında 10 lira komisyonunuz hesabınıza otomatik olarak geçiyor.

Davet linkinize tıklayıp üye olan her üyeyi yönetim panelinizden görebiliyor, takip edebiliyorsunuz.

Peki Blogger olarak benim bu işten kazancım nedir?

           
Blogger olarak yapmanız gereken iş ise çok basit, sadece sistemi anlatan bir makale yazıp, makalenizin altında kendi davet linkinizi yayınlamak.. Bukadar. Böylelikle kendi blog sayfanızı ziyaret eden bir kullanıcı sizin makalenizi okuyup davet linkinize tıklayıp üye olursa anında 10 lira kazanacaksınız. Bu gelir ise sürekli bir gelir olacak, hemde tüm reklam gelirlerinden daha kazançlı.

Şirketin açık adresi, vergi levhası vb bilgilere sisteme giriş yapınca iletişim sayfasından ulaşabiliyorsunuz. Tüm üyelerin kazançlarından gelir vergisi kesintisi yapılıp vergi dairesine aktarılıyor.

Blog sayfalarınızdan bu şekilde bir kazanç sağlayabilirsiniz, isteyenler makale yazmak yerine bloglarının herhangi bir yerine kendi davet linklerine yönlendirilmiş olan bir banner da yerleştirebilirler. Önemli olan kendi davet linklerine tıklanıp üye olunmasıdır.

Kaç kişinin sizin davet linkinize tıkladığını da yönetim panelinizden gün gün takip edebiliyorsunuz.

11 Mart 2015 tarihli ekran alıntımı paylaşıyorum, toplam çektiğim para 1.718 lirayı buldu. Ayrıca sürekli olarak da artıyor. Bu kazanç sadece 55 liralık üyelik ücreti ile oldu.


19 mart 2015 tarihli ekran alıntımı paylaşıyorum, toplam çekilen para 1.923 lira oldu. Dün 205 lira çektim. (ekran alıntısı aşağıda)



24 Mart 2015 tarihli ekran alıntımı paylaşıyorum, toplam çekilen para 2.043 lira oldu. Bugün 120 lira çektim. (ekran alıntısı aşağıda)



28 Mart 2015 tarihli ekran alıntımı paylaşıyorum, toplam çektiğim para 2.113 liraya ulaştı. Bugün 70 lira çektim aşağıda;


Sizler de blog sayfanız sayesinde bu şekilde bir kazanç elde edebilirsiniz, tek yapmanız gereken sisteme üye olmak ve size ait olan davet linkinizin reklamını kendi blogunuzda yayınlamak, paylaşmak. Üye yapmak için uğraşmanıza gerek olmadan, kendi blogunuz ve takipçileriniz sayesinde kazanç sağlayabileceksiniz.

Üye olmak için gerekli davet linkiniz tıklayınız: http://umys.org/?ref=umysdavetiyesi 

Facebook İletişim Adresim: https://www.facebook.com/umysdavetiye

Tüm Bloggerlara Bol Kazançlar Dilerim

İletişim eposta: umysdavetiyesi@gmail.com





SORU; UMYS de satılan ürün nedir?

CEVAP: Haber Sitesidir. Sadece 55 liraya bir haber siteniz olur. 4 dakikalık tanıtım videosu aşağıdadır.

https://www.youtube.com/watch?v=mLcE4DUbhDk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder